Tocamela

Vídeo Tutorials de cançons fàcils

Paco de Lucia demà a Girona

26/11/2010 per albert.
Paco de Lucia demà a Girona

Aquest dissabte 27 de novembre, Francisco Sánchez Gomez; el mestre Paco de Lucía; fará un concert a l'Auditori de Girnoa, dins el cicle Catalunya Arte flamenco.

Entrades a la venta a serviticket.com.


Continuar llegint a www.catalunyaarteflamenco.com

Sense comentaris

Concert de Gossos al Clap de Mataró

22/11/2010 per Albert.
Concert de Gossos al Clap de Mataró

Presentaran el seu desè treball en estudi, un disc cuinat amb la calma que els dóna el fet de no tenir pressa, ni tampoc el neguit de buscar-se noves identitats. Dia 1 (Música Global) es proposa ser un tribut a totes aquelles persones, col·lectius, coses i històries que ja caminen o han caminat el seu primer dia, però també és una alenada per totes aquelles coses que encara no ho han començat a caminar.

vía El Clap

Sense comentaris

Guerrilla Zulú (Zulú 9.30) a Granollers

11/11/2010 per albert.
Guerrilla Zulú (Zulú 9.30) a Granollers

Aquest divendres Guerrilla Zulú (Si, profes del Tocamela) actuen a la Sala Buks de Granollers, segurament ens veiem per allà, ja qe també actua un projecte del nostre profe Ivan: Ubuntu Soul.

Deixo un ctrl+c, ctrl+v de la nota de prensa:

Són deu els músics que componen Zulú 9.30, de manera que no es extrany que la divergencia d'estils i influències els convertís aviat en un dels pares del mestissatge barceloní. El ventall musical de Zulú 9.30 és ampli això sumat a la contundència del seu directe, que és sinònim d'espectacle, els ha portat a viatjar per tot Europa, i configurar el cartell de festivals tan consolidats com el BAM o el Cruïlla de Cultures, per di...r-ne els més propers.


Continuar llegint...

Sense comentaris

Joe Satriani a Barcelona el 17/11/2010

09/11/2010 per Albert.

JOE SATRIANI + NED EVETT AND TRIPLE DOUBLE

17 / 11 / 2010, Sala Apolo, 35 €

Perdón por el Copy/Paste:

Joe Satriani ha sido un guitar hero mundial desde que editó su disco revelación en el año 1987, Surfing With the Alien. Hoy, después de vender más de 10 millones de discos y recibir 14 nominaciones a los Grammy, Joe sigue marcando tendencias en el la escena de la guitarra. Aunque Joe empezó su carrera enseñando a guitarristas como Kirk Hammet de Metallica y el virtuoso Steve Vai, hoy está considerado uno de los más respetados y técnicamente avanzados guitarristas en la historia del rock. Desde su primer disco, ha sido un habitual en las listas de los mejores guitarristas de todo tipo de publicaciones...


Continuar llegint a www.sala-apolo.com

Sense comentaris

Cronica concert Guns N' Roses Badalona

25/10/2010 per Marq.

Be, ahir vaig assistir al concert de Guns N' Roses al pavelló olimpic de Badalona.
L'espectacle va comencar a les 8 del vespre amb l'actuació de Sebastian Bach (ex vocalista d'Skid Row).
La veritat es que va ser un espectacle increible, tot el repertori van ser cançons d'Skid Row, i el públic entregadísim cantant clássics com "18 And Life", "I Remember You" o "Youth Gone Wild" entre moltes altres.
Sebastian Bach, amb una veu identica a la de fa 20 anys, una forma física tambe identica i el que més em va impactar es que fiques al de fa 20 anys i al d'ara un al costat de l'altre, i no a canviat gens.
La resta de la banda, increibles, a destacar el guitarrista solista de només 20 anys i estava esqueletic, es va fer un tip de correr amunt i avall i el so i l'espectacle increibles (van estar al nivell de Guns tranquilament).
Aquest espectacle va acavar a les 9 amb Sebastian Back cridant "Axl Fucking Rose" i donant ampolles d'aigua a la gent de primera fila en plan de: "tireulsi a l'Axl de part meva XD"


Continuar llegint a forum.tocamela.cat

Sense comentaris

El Pezón Rojo a BCN

15/03/2010.

Alguns ja coneixereu aquest grup per diverses fonts d’informació del Tòcamela o per Eurovisión.
Com a music em veig amb la obligació de recomanar-vos aquest concert, ja que, et puguin agradar mes o menys les cançons, el directe sempre es impresionant i, sobretot, divertit...


Continuar llegint a blogs.tocamela.cat

Sense comentaris

Tocamela!

362 Vídeos de 56 professors amb 14.071 comentaris, vistos: 12.971.730 vegades.

Sobre nosaltres

TOCAMELA és una iniciativa de la Associació de Músics Online Toca; amb el principal objectiu de passar-ho bé, ensenyar i conquerir el món i esclavitzar la humanitat.© 2019 Asoc. Toca & Albert Catalan | Condicions legals | Desenvolupat per Dospixels web development