Tocamela

Vídeo Tutorials de cançons fàcils

Proyecto de guitarra paso a paso

29/03/2011 per 4c1d-N2O.
Proyecto de guitarra paso a paso

Bueno pues ya he iniciado el proyecto de la guitarra custom como bien sabreis los que habeis leido el otro post.

Al final he optado por comprar las maderas ya trabajadas, ya que a fin de cuentas me iba a salir mas economico incluso si me monto 2 o tres guitarras (tengo intencion de montar otra mas, una soloist, vender alguna de las que tengo, que probablemente sea alguna de las Cort, y retirarme del gasto guitarril definitivamente), ya que las herramientas, si se quiere hacer un trabajo fino, cuestan alrededor de los 1000€ el set de luthier mas completo, y a esto habria que sumarle las maderas y el tiempo de trabajo, con la posibilidad de que no quede como a ti te gustaria.

En su defecto he optado por comprar maderas ya cortadas, canteadas y aguejreadas o fresadas por Warmoth, una empresa americana que se dedica a ello y por lo que he leido muy fiable y con maderas de calidad.

Los que hayais leido el otro hilo vereis que el concepto inicial al que he elegido finalmente, no tiene nada que ver, aunque la super Strato la sigo teniendo en mente.

Asi pues voy a detallaros las partes punto por punto de la "construccion" de una guitarra custom, con informacion que he ido recabando de internet y mi experiencia propia, y todo explicado brevemente por si alguien quiere dar el paso a montarse una sin el quebradero de cabeza y el gasto adicional que supone la construccion propia. Podria extenderme mas con medidas y ampliar informacion de cada parte de la guitarra, pero si lo hiciese no terminaria nunca.


Continuar llegint a forum.tocamela.cat

Sense comentaris

Tribut a en Mr. Gary Moore

16/02/2011 per Gerard Merino.
Tribut a en Mr. Gary Moore

 

Hola Tocamelons i Tocamelones, com ja és sabut per la majoria, el 6 de Febrer ens va deixar el Gran Mestre Gary Moore... Proposo fer una jam session comunitària per rendir-li homenatge per tot lo alt.
 
Qualsevol que vulgui col·laborar ha de dir-ho al fòrum i dir la backing track que ha escollit. El vídeo ha de ser d'entre 20 i 30 segons improvitzant o interpretant a sobre d'una backing track d'en Gary Moore i deixar el link del vídeo al fòrum.
 
 
Us animo a que col·laboreu, tant si sou bons com si sou dolents!!!!!!!
 
La Data límit per entregar-nos el vídeo és el 12 - Març
 
Salut i Tocamela!!!!!!!

Continuar llegint a forum.tocamela.cat

Sense comentaris

Ha mort en Gary Moore...

06/02/2011 per Gerard Merino.
Ha mort en Gary Moore...

Ens torna a deixar un altre dels grans... 

En Gary Moore m'ha inspirat molt, no m'ho acabo de creure...

Salut per tu Gary, sempre et portaré al cor i a cada lick...


Descansa en Pau.


Continuar llegint a forum.tocamela.cat

Sense comentaris

Innovació al màstil de DBZ Guitars

30/01/2011 per Gerard Merino.

A la NAMM d'aquest any, el Sr. Zelinsky va presentar una innovació del màstil que l'ha anomenada Z-Glide.

La finalitat del Z-Glide no és l'estètica (que igualment pel meu gust, li dóna un toc molt guapo), sinó que és millorar el desplaçament de la mà pel màstil i aconseguir menys fregament entre mà i màstil gràcies a aquests foradets que té. A part, assegura Zelinsky que...


Continuar llegint a forum.tocamela.cat

Sense comentaris

Trucs/tècniques per a diferents nivells de guitarra

18/01/2011 per 3nr1c.
Trucs/tècniques per a diferents nivells de guitarra

Bueno aqui ve aquest megapost que espero que li serveixi a bastanta gent a millorar en les tecniques que ja conegui i a aprendre'n d'altres.
Ja que inclouré bastants tipus de trucs, no oblidaré la gent que comença, però sempre amb uns mínims...

Bé, començo ja.


Com aprendre a fer bé la sageta

Per a principiants... I no tant. Si ja heu començat a tocar alguna cançó amb una roda d'acords dificileta, segurament hi teniu algun acord amb sageta. Tot en aquesta vida és paciència, així que prepareu-vos...

El primer que pots fer si no tens ni idea de sageta és anar al traste cinc (5) i fer una sageta amb les tres primeres cordes:
 

e|--5--
B|--5--
G|--5--
D|----
A|----
E|----Practica molt això fins que no es senti trastejat (notes netes). Un consell: per els que toqueu elèctrica....


Continuar llegint a forum.tocamela.cat

Sense comentaris

Què és un Rack (Tocadefinició)

09/01/2011 per Gerard Merino.
Què és un Rack (Tocadefinició)

 

Heu sentit algun cop la paraula ''rack'' i no sabeu que sinifica? Heu sentit a parlar de ''en format rack'' i se us ha quedat cara de que us estan parlant en zuahili? Doncs tranquils, perquè no sou ni els primers ni els últims que els hi passa, on m'inclueixo clar. Ara us explicaré a grosso modo el món del rack.
 
 
 
 
 
 
 
Un rack és.........

Continuar llegint a forum.tocamela.cat

Sense comentaris

Tocamela!

362 Vídeos de 56 professors amb 14.071 comentaris, vistos: 12.976.049 vegades.

Sobre nosaltres

TOCAMELA és una iniciativa de la Associació de Músics Online Toca; amb el principal objectiu de passar-ho bé, ensenyar i conquerir el món i esclavitzar la humanitat.© 2019 Asoc. Toca & Albert Catalan | Condicions legals | Desenvolupat per Dospixels web development