Tocamela

Vídeo Tutorials de cançons fàcils

Line 6 POD Studio UX2

20/12/2010 per 4c1d-N2O.
Line 6 POD Studio UX2

Pues si chavaleria. Hoy me he venido a casa con uno de estos y tengo que decir solamente una palabra...

AWESOME

El cacharrito va de lujo y suena de miedo. El POD Farm hace maravillas, y los amplis virtuales suenan como si fuesen mas bien reales. Esperaba menos de este cacharro pero ha superado mis espectativas. Ahora me toca trastearlo bien a fondo y hacer uso de todo lo que trae (Reason, Ableton, RiffWorks...) y enterarme bien de todo un poco.


Continuar llegint a forum.tocamela.cat

Sense comentaris

El Wha Wha

10/12/2010 per Pac.
El Wha Wha

1.Que es un wah-wah?

Bones de nou, sabeu que es un wah-wah?
 

Wikipedia wrote:El pedal de wah-wah es un tipus d'efecte per a guitarra i baix. Consisteix en un filtre pasa baixos qual freqüència de tall es variable. Quan aquesta freqüència de tall varia d'un valor baix a un alt, es produeix un so similar a una veu humana pronunciant la paraula "uaaa" (de aquí el seu nom). Tal i com el pedal es presionat, disminueix la freqüència dels baixos de la senyal que son retallats. Un wah-wah funcionant perfectament no hauria d'alterar el volum de la senyal.
 


2.Tipus de wah-wah?

Bueno, prinpicalment n'hi han dos tipus de wah-wah diferents. Però jo us posarè tres, per que fa poc vaig descobrir un altre wah-wah magnètic del que ara en parlarem.


Continuar llegint a forum.tocamela.cat

VCS-1 Vintage Chorus

10/11/2010 per Gerard Merino.
VCS-1 Vintage Chorus

Buscant per internet, vaig trobar la pàgina de Handwired Effects i he vist que aquesta setmana van anunciar aquest nou pedalet, he fet copiar enganxar traduir i copiar enganxar de nou :solo:

El nou pedal VCS-1 Vintage Chorus, és un nou chorus analògic inspirat en diverses unitats famoses utilitzades en els anys 80.
Té tres potenciòmetres rotatius pel control de velocitat, profunditat i to, oferint una varietat de sons analògics que van des d'efectes lents a vibratos forts, entre uns altres.


Continuar llegint a forum.tocamela.cat

Sense comentaris

Line6 FBV Shortboard MKii

08/11/2010 per 4c1d-N2O.
Line6 FBV Shortboard MKii

Bueno pues indagando un poco sobre este pedal que recibire en breve, he dado con cosas interesantes que seguramente mucha gente no sepa y bueno, os voy a decir la que para mi, es la principal y por la que puede levantar mas interes.

Se trata de un controlador de Line 6 pensado especificamente para ser usado con amplificadores de la misma casa, con los POD y poder controlar sus presets, etc desde el pedal.

Pues bien, yo tambien creia que solo valia para eso, pero leyendo el manual del mismo, he descubierto que se puede usar como controlador midi para cualquier programa que lo soporte, por lo tanto, podemos hacer uso de el en...


Continuar llegint a forum.tocamela.cat

Sense comentaris

Line6 Pod HD

10/10/2010.

L'últim de Line6 es diu POD HD, aquí podeu veure el típic vídeo promocional on diuen que "és el fruit de més de 6 anys d'investigació, han millorat tots els espectres, bla bla".

Per gravar alguns vídeos del Tocamela hem fet servir un POD x3 i realment ens va funcionar molt bé; tot i que ara utilitzem una Motu Traveler, ja que ens permet de gravar múltiples fonts de micro i te alimentació phantom.

El què he trobat d'interessant en el POD HD:

  • Un Looper de 45 segons
  • Enviament d'efectes (per connectar un altre pedal de distorsió)
  • Entrada per un pedal d'expressió estandard.Personalment mai m'han acabat d'agradar les super pedaleres all in one, però és una opció més barata i, com el nostre cas, molt útil per grabar amb el pc.

Sense comentaris

Les nostres pedaleres!! (TocapedalsBoards)

28/09/2010 per Pac.
Les nostres pedaleres!! (TocapedalsBoards)

Ei nanus, ja sigui per tocar a casa, amb el grup, als pubs, als puticlús, etc.....per que no ensenyem els nostres pedals i/o derivats que utilitzem per arropar la nostra música?

Ahí va la meva. Foto molt recent amb, perfí, l'ordre que mes comode em senta!!

Ordre?
Guitarra-->BOSS CS-3-->DUNLOP Cry Baby-->Fulltone OCD-->Carl Martin PLEXI TONE-->DIGITECH Whammy-->BOSS DD-20-->BOSS TU-2-->Ampli

:cool:

Va va, que vull veure els vostres catxarros!


Continuar llegint a forum.tocamela.cat

Sense comentaris

Tocamela!

362 Vídeos de 56 professors amb 14.071 comentaris, vistos: 12.976.051 vegades.

Sobre nosaltres

TOCAMELA és una iniciativa de la Associació de Músics Online Toca; amb el principal objectiu de passar-ho bé, ensenyar i conquerir el món i esclavitzar la humanitat.© 2019 Asoc. Toca & Albert Catalan | Condicions legals | Desenvolupat per Dospixels web development