Tocamela

Vídeo Tutorials de cançons fàcils

El laxant i el màstil de guitarra

11/01/2011 per albert.
El laxant i el màstil de guitarra

A fòrum, en McTavish  pregunta:

Bones familia,
Tinc una guitarra Epiphone Les Paul i el problema es que el màstil el pobre camina sol de la merda que te a sobre el pobre de tant tocar-la entre la pell i lo que no es pell està fet pols... I la meva pregunta és si algú coneix o sap d'algún mètode o producte casolà (per no gastar gaires calerons) per netejar el màstil sense fer mal la fusta.


Gràcies i Salut :metal:

 

 

 

No us perdeu la interessant resposta de Gerard Merino:

..Quan estigui això fet, ves a la farmàcia més propera que tinguis i compra ''LAXANT LÍQUID''...


Continuar llegint a forum.tocamela.cat

Sense comentaris

Què és un Rack (Tocadefinició)

09/01/2011 per Gerard Merino.
Què és un Rack (Tocadefinició)

 

Heu sentit algun cop la paraula ''rack'' i no sabeu que sinifica? Heu sentit a parlar de ''en format rack'' i se us ha quedat cara de que us estan parlant en zuahili? Doncs tranquils, perquè no sou ni els primers ni els últims que els hi passa, on m'inclueixo clar. Ara us explicaré a grosso modo el món del rack.
 
 
 
 
 
 
 
Un rack és.........

Continuar llegint a forum.tocamela.cat

Sense comentaris

Com comprar una guitarra elèctrica!

07/01/2011 per Pac.
Com comprar una guitarra elèctrica!

Bones tocamelons i tocamelones, avans de tot he de dir que tot lo que escriuré es plenament orientatiu, a mes, amb opinions bastant personals.
La idea es poder ajudar o orientar una mica a tot aquell que no sapiga que fer al respecte..que sou uns quants..jeje
Si creieu que he de cambiar alguna cosa i/o creieu que falta algo, sempre estem a temps de modificar.


Bueno, parlem de guitarres...
Escollir una guitarra es molt difícil, i escollir la guitarra amb la que cada nit somiaras (que segur que hi ha una així per tu) es encara mes difícil...però intentarem aproximar-nos lo posible xD


Continuar llegint a forum.tocamela.cat

Sense comentaris

Under Silence

05/01/2011 per albert.

El nostre col•laborador tocameló 4c1d-N2O acaba d’entrar en un grup que segur que en sentireu a parlar: Under Silence.

Cito:
Acabo, después de probar con ellos, de entrar a formar parte de este nuevo grupo. El estilo, un Metal Folk muy pegadizo y que a mí personalmente me gusta. He entrado a formar parte del mismo como bajista y hay un proyecto serio detrás del mismo. Por eso mismo he estado un poco mas ausente por aquí, ya que esto me estaba dedicando algo de tiempo el prepararlo.

Se ha marcado como fecha inicial, Febrero del 2011 para empezar a hacer bolos a ser posible por toda España, con posibilidad de salir fuera y crecer como banda hasta el punto de aparecer en los festivales en los que se pueda aparecer.

 


Continuar llegint...

Sense comentaris

Els primers Feedbacks:

04/01/2011 per Albert.
Els primers Feedbacks:

Aquests son uns dels últims Feedbacks que hem revut:

 • Rufi: Hola Nois! Sóc l'usuari Rufi. Us proposaria de canviar una mca més el color del fons de la pagina en compració amb els "bordes" o l'interior de la pàgina, és que sinó sembla molt uniforme en aquest tema. Merci pel escoltar-me i... a tocar-la!
   
 • Gerard Merino: Des del vídeo no em deix entrar al fòrum, em surt el 404 mític
   
 • k2_u2: El "cartell" de feedback queda a la mateixa alçada que la barra de reproducció i per pausar el vídeo et salta la finestra de feedback en lloc d\'aturar-lo. És una tonteria però posats a millorar...jeje
  Salut!!! i bon any cracks!!!!
   
 • Molt guapo! De moment tot bé, l'únic que no estic segur de si es pot fer o no es ajustar la qualitat dels videos com ho fas al youtube.


   

Continuar llegint...

Sense comentaris

Quina guitarra acústica em compro?

01/01/2011 per Pac.
Quina guitarra acústica em compro?

Aloha Tocamelons!

Be, desprès d'uns quants fils que heu preguntat per aconsellar-vos sobre la compra d'una guitarra acústica...aquí us porto una petita guía per que respongui a gran part dels vostres dubtes.

Bueno, avans de re, sapigueu que això es orientatiu, ja que considero que guiar per la compra d'una acústica es mes complicat que per una guitarra elèctrica.


Continuar llegint a forum.tocamela.cat

Sense comentaris

Últims comentaris

Tocamela!

362 Vídeos de 56 professors amb 14.071 comentaris, vistos: 12.976.063 vegades.

Sobre nosaltres

TOCAMELA és una iniciativa de la Associació de Músics Online Toca; amb el principal objectiu de passar-ho bé, ensenyar i conquerir el món i esclavitzar la humanitat.© 2019 Asoc. Toca & Albert Catalan | Condicions legals | Desenvolupat per Dospixels web development