Tocamela

Vídeo Tutorials de cançons fàcils

Ibanez SR 305 IPT

04/11/2010 per 4c1d-N2O.
Ibanez SR 305 IPT

Bueno pues ya lo tengo en la tienda esperandome :D. A ver si puedo entre semana ir a por el, si no hasta la semana que viene no voy a poder catarlo en condiciones >:-E

Ya me queda menos para tener mi querido estudio completito :'(. Los sudores que me esta costando el jodio.

Caracteristicas:

- Circuito activo
- Herrajes en negro cromo
- Mastil de Arce
- Diapason de Palorrosa
- Diapason Palorrosa
- Trastes Medium
- Cuerpo de Agathis
- Puente B105
- Pastillas activas EXF5F en mastil y EXF5R en puente

Y lo mas importante, el precio... 318€.

Como el teclado USB/MIDI no me da absolutamente todas las opciones que puedo llegar a necesitar con este instrumento, queria hacerme con un bajo ni muy cutre ni demasiado bueno, asi que opte por...


Continuar llegint a forum.tocamela.cat

A Baix.
Sense comentaris

Ida Funkhouser

28/10/2010.

Demostració de Ida Funkhouser per el NAMM del 2009, em te encisat...

 

 


A Baix.
Sense comentaris

Cronica concert Guns N' Roses Badalona

25/10/2010 per Marq.

Be, ahir vaig assistir al concert de Guns N' Roses al pavelló olimpic de Badalona.
L'espectacle va comencar a les 8 del vespre amb l'actuació de Sebastian Bach (ex vocalista d'Skid Row).
La veritat es que va ser un espectacle increible, tot el repertori van ser cançons d'Skid Row, i el públic entregadísim cantant clássics com "18 And Life", "I Remember You" o "Youth Gone Wild" entre moltes altres.
Sebastian Bach, amb una veu identica a la de fa 20 anys, una forma física tambe identica i el que més em va impactar es que fiques al de fa 20 anys i al d'ara un al costat de l'altre, i no a canviat gens.
La resta de la banda, increibles, a destacar el guitarrista solista de només 20 anys i estava esqueletic, es va fer un tip de correr amunt i avall i el so i l'espectacle increibles (van estar al nivell de Guns tranquilament).
Aquest espectacle va acavar a les 9 amb Sebastian Back cridant "Axl Fucking Rose" i donant ampolles d'aigua a la gent de primera fila en plan de: "tireulsi a l'Axl de part meva XD"


Continuar llegint a forum.tocamela.cat

Sense comentaris

Line6 Pod HD

10/10/2010.

L'últim de Line6 es diu POD HD, aquí podeu veure el típic vídeo promocional on diuen que "és el fruit de més de 6 anys d'investigació, han millorat tots els espectres, bla bla".

Per gravar alguns vídeos del Tocamela hem fet servir un POD x3 i realment ens va funcionar molt bé; tot i que ara utilitzem una Motu Traveler, ja que ens permet de gravar múltiples fonts de micro i te alimentació phantom.

El què he trobat d'interessant en el POD HD:

  • Un Looper de 45 segons
  • Enviament d'efectes (per connectar un altre pedal de distorsió)
  • Entrada per un pedal d'expressió estandard.Personalment mai m'han acabat d'agradar les super pedaleres all in one, però és una opció més barata i, com el nostre cas, molt útil per grabar amb el pc.

Sense comentaris

Home Studio: How To (Megapost) 1ª Parte

29/09/2010 per 4c1d-N2O.
Home Studio: How To (Megapost) 1ª Parte

Muchos son los tocamelones que por H o por B no saben que hacer para grabar su guitarra con una calidad decente, ya sea en video o en formato audio (mp3, ogg o similar). Pues bien, de eso se trata esta especie de tutorial en el que he intentado recopilar un poco todo lo necesario para poder grabar.

Pero en este caso, y por si alguno quiere avanzar un poco mas dentro del entorno de la grabacion, no me voy a quedar solo ahi, sino que voy a ir mas alla, hasta tal punto de que con lo que aquí escriba, lleguemos a tener un estudio de grabacion casero, de forma que podamos realizar una copia digital con una calidad lo suficientemente buena como para poder grabarla en un CD sin que suene a lata.

Englobare un poco las posibilidades a la hora de elegir ciertas partes del estudio, englobando asi diferentes rangos de precios, para poder llegar asi a todos los bolsillos y no tener que realizar un gasto excesivo para que sonemos de manera decente en nuestras grabaciones.

Tambien decir que aquí no voy a tratar de explicar el uso de las aplicaciones que acompañen a ciertas interfaces, o las mismas aplicaciones de las que podemos hacer uso para hacer nuestra grabacion. Eso correra de vuestra cuenta, ya que existen infinidad de manuales por internet, y en algunos casos son tan intuitivos, que no haran falta ni estos.

Lo que voy a tratar aquí mas o menos va a ser lo siguiente:

- Que necesitamos
- Interfaces de audio y estudio basico
- Aplicaciones de grabacion y edicion de audio
- Ampliacion del estudio basico: Componentes a tener en cuenta
- Instrumentos y contorladores MIDI

Y hora unos ejemplos de estudios caseros.

Para empezar uno muy muy basico, con lo minimo. Interface de audio, PC y monitores de escucha:


Continuar llegint a forum.tocamela.cat

Sense comentaris

Les nostres pedaleres!! (TocapedalsBoards)

28/09/2010 per Pac.
Les nostres pedaleres!! (TocapedalsBoards)

Ei nanus, ja sigui per tocar a casa, amb el grup, als pubs, als puticlús, etc.....per que no ensenyem els nostres pedals i/o derivats que utilitzem per arropar la nostra música?

Ahí va la meva. Foto molt recent amb, perfí, l'ordre que mes comode em senta!!

Ordre?
Guitarra-->BOSS CS-3-->DUNLOP Cry Baby-->Fulltone OCD-->Carl Martin PLEXI TONE-->DIGITECH Whammy-->BOSS DD-20-->BOSS TU-2-->Ampli

:cool:

Va va, que vull veure els vostres catxarros!


Continuar llegint a forum.tocamela.cat

Sense comentaris

Últims comentaris

Tocamela!

362 Vídeos de 56 professors amb 14.071 comentaris, vistos: 12.976.075 vegades.

Sobre nosaltres

TOCAMELA és una iniciativa de la Associació de Músics Online Toca; amb el principal objectiu de passar-ho bé, ensenyar i conquerir el món i esclavitzar la humanitat.© 2019 Asoc. Toca & Albert Catalan | Condicions legals | Desenvolupat per Dospixels web development