Tocamela

Vídeo Tutoriales de canciones fáciles

Ja venen els nous vídeos!

25/02/2013 por oisin.
Ja venen els nous vídeos! Tocamelons i Tocamelones, quan arribem als 1.000 likes al Facebook, penjarem el primer video del nou Tocamela! Ha arribat l'hora de desenfundar les guitarres i difondre el missatge! :) http://www.facebook.com/tocamelacat
Sin comentarios

Primera sessió de gravació!

16/02/2013 por oisin.
Avui fem la primera sessió de gravació del nou Tocamela! Per als que ja us sapigueu tots els temes de la pàgina, aneu preparant els dits perque ben aviat venen cançons noves, i algun que altre professor nou també!
Sin comentarios

Help!

25/01/2013 por oisin.
Help! Tocamelons, necessitem la vostra ajuda!! Ens comenten que alguns no podeu veure cap vídeo al Tocamela; si és el vostre cas; quin explorador i sistema operatiu feu servir?
Podeu contestar en aquest post del Facebook:
Help!
Gràcies!

Continuar leyendo a https

Sin comentarios

Tocamela 2.0

15/01/2013 por oisin.
Tocamela 2.0 Hora 4:30 Zulu. La Agència Espacial Europea informa que un objecte volador no identificat està sobrevolant Catalunya des de fa unes hores. La descripció és confusa, però les fonts coincideixen en que la nau té la forma d'una guitarra elèctrica amb una mà a la pala, està rodejada de càmeres de vídeo, i sembla estar potenciada per cervesa. Segons expliquen les llegendes, si el món no s'acabava el desembre de 2012, el Tocamela tornaria per carregar-se'l a cops de guitarra. Podria ser certa la profecia? Pot ser que el Tocamela...estigui tornant? Més notícies ben aviat!
Sin comentarios

The Burial Chamber, el nou projecte d'en Rafa

26/06/2012 por Albert.

Tots els que seguiu els tutorials del Rafa haureu vist la evolució que ha anat fent cap al metal.


La Flaca -> En el muelle de San Blas -> I Got You (I Feel Good) -> Killing in the name of -> Going Under ->Personalment no m'esperava que es poses a tocar la bateria!
Sin comentarios

Vídeoclip de Mundaka: Superman

06/10/2011 por Albert.

A veure si trobeu algú del Tocamela per aquí ;)

Últimos comentarios

Tocamela!

362 Vídeos de 56 profesores con 14.052 comentarios, vistos: 12.036.500 veces.

Sobre nosotros

TOCAMELA es una iniciativa de la Asociación de Músicos Online Toca, con el principal objetivo de pasarlo bien, enseñar y conquistar el mundo y esclavizar la humanidad.© 2020 Asoc. Toca & Albert Catalan | Condiciones legales | Desarrollado por Dospixels web development