Tocamela

Vídeo Tutorials de cançons fàcils

Vídeo Oficial Tocamela

Com Agafar la Guitarra

Com Agafar la Guitarra

Has de tenir el Javascript activat i l'última versió del Flash player per poder veure aquest vídeo

16/09/2009 18.325 Vistes

Aquest vídeo està al(s) curso(s): Curs de Guitarra Tocamela.

18 Comentaris. Comenta


Posa aquí la URL del vídeo d'un youtube (opcinal)

y yo pensaba que agafa malament per
By anònim over 9 years ago.
en pele en el vidio de l'escala pentatonica u fa i el meu profe de guitarra tambe u fa lo de posar el dit petit i fins i tot quan es posa a improvitzar a lo loco que esta cardan un solo que ti cagues posa també l'anular  pero tambe tens rao un dia es va posar un backing track i es va posar a improvitzar i llavors al posarse a fer el sweep picking es va diguessim treure el punt de apoyo de el dit petit pero al fer aixo s'ha de tenir gran coordinacio amb el backing track i amb la mateixa guitarra i sobretot s'ha de haber tingut practica abans amb el backing track
By anònim over 10 years ago.
Es per aconseguir un punt de recolzament més o menys fixe sobre la guitarra, tenir control sobre les cordes que toques només recolzant el canell sobre les cordes és difícil, encara més si no s'ha de mutejar, que aleshores ja tindries la ma directament "volant". Hi ha fins i tot guitarristes (i bons) que recolzen tambe l'anular en el "colpejador". Recomano que ho feu a tot els que us hi inicieu.Però tocar així més endavant ens podrà respresentar un petit problema si anem a buscar tècniques més avançades, com per exemple l'alternate picking o el sweep picking dels que parlo en el video de tècniques de solo. Amb el sweeping evidentment no podrem mantenir aquests recolzament dels dits "fixes" i per tant n'hem de prescindir. I amb l'alternate picking el fet de posar així el dit petit ens limita lleugerament la mobilitat de la ma dreta, podem tenir-lo però si ens volem dedicar a fer shred és més aconsellable acostumar-se a tocar amb el puny ben tancat.Espero que us serveixi (a tots!)
By valls over 10 years ago.
valls te vist molts cops a tu i en pele quan toqueu amb pua poseu el dit petit o el meñique alla sota les cordes per que serveix?

By anònim over 10 years ago.
eso te pasa por presionar excesivamente con la mano, gran error por el que hemos pasado todos al principio. El buen sonido de las cuerdas en acordes con cejilla te lo darán:1) una buena posición de la mano, cuando mas cerca de los trastes a tapar mejor, fijate en la posicion de todo el brazo en el video, dedos curvados en forma de arco atacando lo mas vertical posible la cuerda.

2) Prueba de hacer sonar una cuerda tapando un traste con la menor fuerza posible, y ve tu mismo que necesitas muy poca realmente.

3) Aplica lo mismo para todos los acordes.Si te duele la mano para de tocar.. tampoco vayas a lisiarte
By valls over 10 years ago.
ta muy bien pero  me gustaria saver algun ejercicio para acostumbrar el brazo por que cada vez que quiero hacer acordes con cegilla cojo una tendinitis,asi que mi pregunta es si hay algun ejercicio para que esto no me pase ,gracias

By anònim over 10 years ago.
de fet la oratòria tampoc serà lo meu... val...

Però podeu (HEU) d'agafar coses molt útils els que us inicieu en aquest mundillo
By valls over 10 years ago.
Lo de la nintendo ho he dit jo ---> Gerard RG
By anònim over 10 years ago.
Aquesta guitarra és del mario de la nintendo?
By anònim over 10 years ago.
tan de bo pels novatillos aquest video ens va de coña.. molyes gracies Valls...

By vendedal72 over 10 years ago.

Aquest vídeo és treball propi del professor i representa la seva interpretació personal de la cançó. El material contingut en aquesta pàgina és exclusiu per a ús privat, de manera que es prohibeix la seva reproducció o retransmissió, així com el seu ús per a fins comercials.

Tocamela!

362 Vídeos de 56 professors amb 14.070 comentaris, vistos: 12.946.462 vegades.

Sobre nosaltres

TOCAMELA és una iniciativa de la Associació de Músics Online Toca; amb el principal objectiu de passar-ho bé, ensenyar i conquerir el món i esclavitzar la humanitat.© 2019 Asoc. Toca & Albert Catalan | Condicions legals | Desenvolupat per Dospixels web development